J E   Z U L T   N O O I T   M E E R   A L L E E N   Z I J N

 

Het boek waar we zes jaar aan gewerkt hebben, is  al een aantal jaren op de markt maar blijft actueel!

Hiermee is het boek tot een klassieker gaan behoren. Hieronder treft u een korte beschrijving over het boek, hoe het tot stand gekomen is en de wijze waarop het besteld kan worden. Ook staan de  reacties van de eerste lezers onderaan deze pagina.

 

‘Je zult nooit meer alleen zijn’

 

Door: Jitske Kingma 

Wilma en André Samuëlsz wilden dolgraag een kindje, maar op natuurlijke wijze zat dat er voor hen niet in. Ze besloten, een aanvraag voor adoptie in te dienen en dat bleek heel wat voeten in de aarde te hebben. In dit boek beschrijven ze heel openhartig, welke weg ze hebben moeten gaan voor ze hun dochter Roos eindelijk in de armen konden sluiten. Roos was twee jaar en negen maanden toen ze eindelijk thuis kwam. De wachttijd voor Wilma en André was precies even lang. Zij hebben dan ook eigenlijk al vanaf haar geboorte op haar gewacht. Opmerkelijk in dit boek is, hoezeer ze zich vanaf het begin ouders van Roos hebben gevoeld. Roos lijkt zelfs op haar vader. Toch ging het niet allemaal van een leien dakje, ook de opvoeding niet. Maar ze schromen niet, om ook die periodes met de lezer te delen.

Je zult nooit meer alleen zijn, is een ontroerend boek. Tevens is het een handleiding voor adoptie in theorie en praktijk voor ouders, die de lange weg naar adoptie nog moeten gaan. En daarnaast kweekt het begrip voor mensen als Wilma en André, die zoals zovelen heel graag een kleintje in hun nabijheid zien opgroeien.

Wilma en André hebben veel gelezen over adoptie en over China. Tevens hebben ze veel gesproken met geďnteresseerden en deskundigen over adopteren en alle facetten die het met zich meebrengt. Met dit boek laten ze zien, dat mensen die eenzelfde traject af willen leggen, er niet alleen voor staan. Het boek is zeker ook geschikt voor familie, vrienden en kennissen van de adoptieouders.

 

ISBN 10 Nummer: 90-5974-044-0

ISBN 13 Nummer: 97890-597-40440

Ons boek is als volgt tot stand gekomen

We hebben zes jaar intensief aan dit boek gewerkt en vonden dat het boek uitgegeven moest worden, omdat veel mensen hierdoor een reëlere kijk op adopteren kunnen krijgen. We zijn niet naar een reguliere uitgever gegaan, omdat ons boek daar maanden blijft liggen, met het risico dat het dan nog afgewezen wordt.  Daarom hebben we gekozen voor een methode waarmee ons boek snel op de markt kwam. We hebben een aantal leuke reacties gekregen! Bedankt hiervoor! We zouden al blij zijn, wanneer we uit de kosten komen. Maar, als het nog wat extra zou opleveren, is dat natuurlijk heel fijn zijn voor deel twee... en de sponsering van de projecten.

Het boek was nog maar nauwelijks uitgegeven, onze uitgever moest nog aan de PR gaan werken, toen we besloten het boek ook zelf onder de aandacht te brengen. Zo hebben we een interview gegeven aan Het Friesch Dagblad, we zijn in het t.v. programma ‘De leugen regeert’ geweest en verspreiden brochures in wachtkamers en adoptiebureaus. Uit ervaring met onze computerzaak blijkt, dat mond op mond reclame uitstekend werkt. Iedere manier om ons boek onder de aandacht te brengen, pakken we graag met beide handen aan. Het boek is tevens te bestellen in gerenommeerde boekhandels en via internet.

Met vriendelijke groeten van André en Wilma en Roos Samuëlsz

Het boek is te bestellen door € 21,00 over te maken naar Postbanknummer:45.27.094

t.n.v. A.E. Samuëlsz te Diemen.

Vergeet niet onder mededelingen uw naam adres en postcode in te vullen.

Eén euro van de opbrengst per boek wordt gegeven aan een goed doel. Bijvoorbeeld: voor steun aan projecten in China, 

Wanneer u ook uw adresgegevens doormailt naar: WILMA.SAMUELSZ@ONLINE.NL , heeft u het boek in ongeveer binnen een week in huis.

Het bedrag is inclusief verzendkosten in Nederland.

 

De verzendkosten kunt u besparen door het boek persoonlijk op te halen bij:

 

CAS-Computers

Tussen Meer 96

1069 DS Amsterdam

E-mail CAS-Computers@online.nl  of  Wilma.Samuelsz@online.nl

 

Telefoon: +31(0)20-6104680

 

De kosten zijn dan € 18,00 (excl. verzendkosten)

Buiten Nederland worden de daarbij behorende posttarieven berekend vergeet u niet onderstaande

gegevens bij uw overmaking te vermelden. 

IBAN-code: PSTB 0005 1125 67 

BIC-code: PSTBNL21

Enige reacties op ons boek:

Hallo mensen (via onze e-mailgroup)

Even een boekentip: koop het boek van de Samuëlsz: http://www.cas-computers.com/jezultnooitmeeralleenzijn

over de adoptie van hun dochtertje Roos 2 jaar en 9 maanden bij aankomst. Ik heb het in een keer uitgelezen en vond het jammer dat er nog geen deel 2 was. Allerlei informatie over praktische zaken, maar vooral een liefdevol document in dagboekvorm van leuke en grappige dingetjes over Roos, vanaf begin adoptie tot een tijd na aankomst. Echt een aanrader!

 

Groetjes Machteld

 

Ik heb boek al gelezen! In twee dagen had ik het uit. Herkenbaar, ontroerend, grappig,ik heb echt een beeld gekregen hoe het bij de fam. Samuëlsz in huis verlopen is. Door het boek lijkt het wel alsof je in hun woonkamer zit. Mooi geschreven! Veel informatie, tips etc. Echt een aanrader!!

 

Groet Marlou

 

Ik kan dit alleen maar bijtreden! Ook al heb ik dringender zaken te doen, ik heb het niet kunnen laten en ben het boek beginnen te lezen. Wilma je hebt het fantastisch gedaan! Het boek leest heel vlot, het is praktisch en verhelderend en ga zo maar door! Het geeft mij ook enkele in de verschillen qua procedure en aanpak tussen de Nederlandse en Belgische vergunninghouders (adoptiebureaus). Een voorbeeldje: wij kregen te horen dat de kindjes soms eenkennig zijn en dat we niks mochten forceren, het gaat wel over! Nou, wij hadden best wel wat goede raad kunnen gebruiken toen we onze Xia adopteerden! Voor de Belgen gebeurt de adoptie ook in Nederland, dus wij hoeven onze kinderen 'enkel' te laten inschrijven op de gemeente (wat niet voor iedereen van een leien dakje verloopt!!) Ik kan bijna niet wachten om verder te lezen!

 

Ik zou dus zeggen... kopen dat boek!

 

Groetjes

Jannicq Sierens, sinoloog 

 

Voor onderstaande interviews heeft u Acrobat Reader nodig om deze te lezen.

Heeft u Acrobat Reader niet dan kunt U hier klikken om deze te installeren.

 

Interview Friesch Dagblad (2004)

 

Interview Westerpost (Amsterdam) (2008)

 

Het boekje: Roos uit China, speciaal voor kinderen en Basisscholen, kunt u bestellen door 6,50 Euro over te maken op gironummer 4527094, met vermelding:

Roos uit China, uw naam, adres, woonplaats. Mail ons wel uw gegevens: Wilma.Samuelsz@orange.nl

                             

Je zult nooit meer alleen zijn……Oma leest voor uit Roos uit China

 

 

 Links:

 

www.china.startpagina.nl  voor veel meer informatie over China.

www.rodedraad.com  adoptie emailgroep voor adoptie