Na W’XP, Vista, W8 is een nieuw tijdperk geboren.  

                           Het Windows 10 tijdperk!

Twijfelt u nog?

 

 

 

 

 

 

Vanaf juli 2015 is er keuze om vanaf Windows 7, 8 of hoger, gratis Windows 10 te upgraden. Verwachting is dat Windows 7 in ieder geval nog ongeverr vijf jaar ondersteund wordt.

Geen paniek, breng uw systeem naar C.A.S-computers.

Vrijblijvend onderzoeken wij uw systeem. We kunnen adviseren het systeem om te laten bouwen, in te ruilen of eventueel een nieuw systeem te kopen. Om een goede prijsopgave te maken, hebben wij uw computer nodig om een diagnose te stellen, in ruil daarvoor krijgt u van ons een aannamebewijs. De offerte die we voor u maken is afhankelijk van het systeem dat u aanlevert. Wat voor processor, moederbord, grafische kaart en intern geheugen zit erin en wat verwacht u van de (nieuwe) computer? Is het de moeite waard om uw PC om te bouwen of kunt u toch beter een nieuw systeem  overwegen? Gaat u werken met Windows 7 of 8 of…. Windows 10

 

Vaak  kunt u binnen een dag al een vrijblijvende offerte verwachten, dit is wel afhankelijk van de drukte in de zaak. Zo kan het soms enkele dagen duren. Wit u de computer echt heel snel terug, maakt u dan een afspraak. Uiteraard kunnen we alleen een prijsopgave maken wanneer uw computer nog werkt. Anders is het mogelijk uw systeem eerst te repareren, om daarna toch nog tot een goed advies te komen. Klikt u dan op: Reparatie en Onderzoek

 

U krijgt  advies speciaal voor u op maat gemaakt. De prijs van de minimale- en de maximale uitbreidingen. U kunt de computer stapsgewijs uitbreiden, aangepast aan uw budget. Steeds weer kunnen we ervoor zorgen dat uw computer actueel blijft. Dit is het grote voordeel van het door ons geassembleerde huismerk C.A.S-Computers een merk waar we trots op zijn. Het enige merk, waar wij als team volledig achter kunnen staan! De afkorting C.A.S. staat voor:                      

                                 COMPUTER ADVIESBUREAU SAMUELSZ                    

Ons bedrijf heeft een eigen Technische Dienst, waardoor  uw computer, als er onverhoopt iets mee aan de hand is, meestal binnen een paar dagen weer klaar staat. Wanneer er meerdere systemen tegelijk gekocht worden (vanaf 5 systemen), zijn er leuke kortingen mogelijk. Wij horen u al zeggen: ”Een C.A.S.-Computer, daar heb ik nog nooit van gehoord!” “Hebben ze geen grote merken zoals: HP, Compaq, Dell, Toshiba enz.?”

                      

          C.A.S. ìs juist een groot merk, de computer van uw computerspecialist!

 

Wij werken met Intel processoren, Asus/Foxconn moederborden, Geforce, Ati, Raid On, grafische kaarten, Maxtor, Western Digital harddisks enzovoorts. De behuizing mag u zelf kiezen, de kasten die wij in voorraad hebben zijn eigentijds eigen wijs. Kortom wanneer u voor een CAS-Computer kiest, koopt u een kwaliteitscomputer met ongekende service & kwaliteit voor een redelijke prijs. De meeste overige computerleveranciers; die  de zogenaamde grote merken’ leveren, gebruiken overwegend dezelfde componenten, vaak minder goed op elkaar en op uw  wensen afgestemd, in een standaard behuizing uit Aziatische landen. Wanneer u kiest voor een computer van ons, wéét u dat u daadwerkelijk een Persoonlijke Computer heeft.

.

.

28 Jaar!Made in Holland6Advies/Offertes28 Jaar!Dan hebben wij de oplossing voor u!

        *Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden

 

   (C)opyright CAS-Computers, juni 2014